top of page

Voedsel uit de natuur

Alle voedsel dat we vandaag kennen, is op één of andere manier terug te brengen naar de natuur. De meest pure en soms ook lekkerste en gezondste versie van deze voedingsmiddelen kunnen we nog steeds vinden in de natuur.  Gaande van Paddenstoelen, bessen , kruiden , zeewieren tot boomschors

Mushroom Soup

Al van kindsaf

Ik was nog niet heel oud toen ik al interesse had in geneeskrachtige en ook giftige planten.  Onbewust bereidde ik me destijds al voor op een leven als herborist. 

Na planten werd ik gebeten door de wondere wereld van de schimmels en paddenstoelen.  Ik verzorg ondertussen zowel in Belgie alsook op andere plaatsen in Europa workshops en cursussen omtrent paddenstoelen. 

Uiteraard deel ik deze expertise graag, diverse paddenstoelen zijn ontzettend interessant  aangezien ze heel veel gezonde en uitzonderlijke inhoudstoffen bezitten. 

Van planten en kruiden kan je de lekkerste en gezondste bereidingen maken. Denk maar aan een ice tea, ik maak deze net zo lekker van smaak,  maar dan enkel met wilde natuurlijke ingrediënten. 

Vergeet supplementen van vitaminen en mineralen. Eet wilde planten en bessen. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen die ons lichaam uitstekend kan gebruiken. 

Dus wil je graag weten welke smaken er in jouw restaurant een fijne meerwaarde zouden kunnen geven. 

Hoe je een koffievervanger kan maken  met wilde natuurlijke ingrediënten.  Hoe je van bessen de perfecte snack kan maken zonder suikers of bewaarmiddelen toe te voegen, ...  Er is zoveel dat fascineert aan voedsel uit de natuur , dat we er niet omheen kunnen ! 

 Op vraag bakken we pizza's , brood, maken we pesto's, organiseren we cursusdagen , workshops en voordrachten. 

Blueberries
IMG_20211114_120831_886.jpg
bottom of page