top of page

Laat mij voor u spreken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw evenement? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Op dit moment verzorg ik lezingen over diverse onderwerpen, waaronder Bushcraft, het Rewild boek - Wilder leven, en Medicinale paddenstoelen. Ook deel ik graag mijn kennis en ervaring over gezonde voeding en het gebruik van voedsel uit de natuur met een breed publiek.

Mijn missie is om mensen te inspireren en te motiveren om beter voor zichzelf en voor de natuur te zorgen. Als spreker wil ik mijn passie overbrengen en anderen aanmoedigen om een gezonder en meer verbonden leven te leiden.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je geïnteresseerd bent in een boeiende en informatieve lezing voor jouw evenement. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en te delen wat ik heb geleerd.

Het Rewild Boek

een pleidooi voor een leven dichter bij jezelf

Sta jezelf toe om de meest authentieke versie van jezelf te worden. Waarom zou je kiezen voor een leven waarin je meer verbonden bent met de natuur, en wat kan dat voor jou betekenen?

Laat je meevoeren door de filosofie van Rewilding. Ontdek de voordelen van wilde, pure voeding en leer welke gerechten jij zelf kunt bereiden. Ervaar hoe jouw vrije tijd nog vrijer wordt wanneer je jezelf openstelt voor de kracht van de natuur.

792x1200.jpg
550x775.jpg

Bushcraft

Mijn kennismaking met bushcraft begon eigenlijk eerder bij toeval.

Zonder het echt te beseffen, voerde ik verschillende activiteiten en handelingen uit terwijl ik met groepen in de natuur verbleef. Als begeleider van opleiding werd ik geleidelijk aan een natuurbegeleider. Op een dag kreeg ik de kans om een boek te schrijven over mijn ervaringen en avonturen in de natuur. Ik had destijds niet verwacht dat dit zou resulteren in het stempel van bushcraft-expert op mijn naam.

In het begin was dat label vleiend en motiverend. Maar al snel begreep ik dat echte expertise jarenlange training en ervaring vereist. Die kans kreeg ik in 2021 toen ik bijna drie weken lang in de natuur mocht verblijven voor tv-opnames van een nieuw programma.

Het boek dat ik schreef is authentiek. Ik deelde wat ik kende en wist over het leven in de natuur. Ik ben trots en dankbaar dat ik dit boek heb gemaakt. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven om honderden kinderen te inspireren. Ik bezocht scholen en bibliotheken om kinderen enthousiast te maken voor de natuur. Dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen!

Wood Carvings
bottom of page